Overslaan naar inhoud Doorgaan naar voettekst

Betty Blocks

Overleg

Eindeloze mogelijkheden

Snel applicaties ontwikkelen d.m.v. visual modeling; 100% in de cloud, ontworpen met een flexibele UI-builder.

Endless Possibilities

Consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempo.
Waarom Betty Blocks?

In 2023 kan iedereen een applicatie bouwen

Alles draait om de verbinding met jou. Van onze bedrijfscultuur tot ons platform tot het ondersteunen van onze on- en offline communities. Mensen zijn de belangrijkste motor van innovatie en we maken app-ontwikkeling voor iedereen mogelijk.

01. Bouw tot 10x sneller complexe applicaties
02. Wees de snel ontwikkelende markt voor
03. 's Werelds eerste no-code platform
Citizen development

Ontworpen voor iedereen

Met de stijgende vraag naar software en het tekort aan ervaren developers moeten we meer developers vinden – daar komt het woord ‘citizen’ om de hoek kijken. ‘Citizen’ betekent simpelweg iemand die geen ervaren professional is in het betreffende vakgebied – in dit geval applicatieontwikkeling. Citizen development breidt dus niet alleen jouw pool van ontwikkelaars uit, het brengt ook andere inzichten en expertise in het softwareontwikkelingsproces.

Teamoverzicht 2
creative approach

Over Betty Builders

Betty Builders is onderdeel van de fizor. group.

Dit betekent dat wij de fizor. standaarden garanderen. Dit door de opwaartse lijn te combineren met expertise van het Betty Blocks no-code platform.

Wij richten ons op één ding: jouw bedrijfsresultaat. Wij zetten je uitdagingen om in kansen en stoppen niet voordat wij de ultieme oplossing voor jouw bedrijf hebben gecreëerd.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren van ERP-systemen besloten onze oprichters dat het anders moest. Nu, een paar jaar later, zijn de eerste platforms getransformeerd naar no- en low-code systemen die de belangrijkste problemen omtrent software en applicaties oplossen.

  • Als excellent Betty Blocks partner ben je altijd gegarandeerd van de fizor standaarden.
  • Betty Blocks is ISO-gecertificeerd en voldoet aan alle kwaliteitsnormen op het gebied van security en privacywetgeving.

Neem contact met ons op

Inschrijven voor de Nieuwsbrief